Kapat
+90 (262) 373 54 24

Bize Ulaşın

Bize Ulaşın

Paslanmaz Fittings Malzemeleri Nelerdir?

?= $request->baslik; ?>
25
Ekim

Paslanmaz Fittings Malzemeleri Nelerdir?

Birçok binada, görmediğiniz bambaşka noktalarda kullanılan borular ve bağlantı elemanları, sadece ülkemizde değil, dünya genelinde talep gören ürünlerden oluşur. Bu ürünler içinde yer alan paslanmaz fittings gibi bağlantı elemanları, hayatın birçok alanında ciddi bir kullanım alanına sahip. Bu şekilde tüm beklentilere uygun paslanmaz fittings gibi bağlantı elemanları piyasaya sunulmuş oluyor.

Paslanmaz Fittingslerin Kullanım Alanı

Paslanmaz ürün kullanımı, binalar, endüstriyel tesisler ve imalat sektörünün vazgeçilmez ürünleri içinde yer alır. Kullanılma amacı tabi ki, korozyon oluşumunu engelleyerek, ürünlerin uzun bir ömre sahip olmasıdır. 

Paslanmaz Fittings Türevleri Nelerdir?

Kullanım alanı oldukça geniş olan paslanmaz fittings ürünleri dahil birçok parçayı firmamızdan temin edebilirsiniz. Paslanmaz fittingsler içinde özellikle endüstriyel ya da montaj için paslanmaz manşon imalatı da yer alır. Geleneksel ürünlerden, en modern ve en farklı modellere kadar tamamını ürün yelpazesi içinde bulabilmek mümkündür. 

Paslanmaz Fittings Malzemelere Genel Bakış

Paslanmaz boru hatlarının bağlantı elemanlarına ‘paslanmaz fittings’ ya da ‘boru bağlantı elemanları’ denilir. Günlük hayatta paslanmaz borularla karşılaştırıldığında daha az karşımıza çıkar.
Paslanmaz fittings, boruların dönüşlerini sağlamak için kullanılan dirseklerde ve görünmez vida bağlantılarında kullanılır. Boru hatlarının çap büyüklüğü ve basıncına göre paslanmaz fittings malzemeler kendi içinde değişiklik gösterir.
Küçük ve basıncı düşük olan hatlarda dişli fittings tercih edilirken büyük ve yüksek basınca sahip olan hatlarda kaynaklı fittings kullanılır.

Paslanmaz Fittings Çeşitleri 

  • Paslanmaz Dişli Fittings
  • Paslanmaz Kaynaklı Fittings
  • Paslanmaz Manşon (Pipe Coupling)
  • Nipel (Hexagon Nipple) ve Rakor (Union)
  • TEE Dirsek ve Dirsek (Elbow)
  • Körtapa (Hexagon Plug)
  • Kruva (Cross)
  • Bushing Redüksiyon (Hexagon Bushing)

İhtiyaç duyulan paslanmaz fittings malzemelerine Kaplan Rulman güvencesiyle sizlere ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz.